Suomi - Ruotsi: 2-0
Tsekki - Venäjä: 6-3
Suomi - Venäjä: 2-4
Tsekki - Ruotsi: 2-4

Tsekkiä vastaan Leijonat pystyivät tekemään onnekkaan maalin Juha-Matti Aaltosen läpiajosta. Pavelecin torjuma kiekko kimposi onnekkaasti suoraan Aaltosen lapaan jonka jälkeen herralla oli helppo työ laittaa limppu häkkiin. Muuten ottelu oli täysin Tsekin vientiä, ja he nousivatkin kolmannessa erässä voittoon.
Venäjä näytti aluksi hallitsevat Tre Kronoria käytyä ottelua täysin. Tähän tuli kuitenkin muutos Ruåtsin tasoittaessa ottelun toisessa erässä. Venäjä ei kuitenkaan luovuttanut vaan lähti karkumatkalle ja lopulta voitti ottelun. Voitollaan Venäjä varmisti EHT-turnaussarjan voiton.

Ruotsia vastaan käydyssä ottelussa Suomi nosti ensimmäistä kertaa turnauksen aikana NHL-"tähdet" Mikko Koivun ja Tuomo Ruudun pelaavaan kokoonpanoon. Isoista rooleistaan huolimatta herroilta jäivät tehot uupumaan, ja ainoiksi merkinnöiksi jäivät jäähyt.
Ruotsia vastaan Leijonat saivat myös hyvin onnekkaan avausmaalin. Ruotsin maalivahti oli purkamassa hänelle tullutta kiekkoa, mutta syöttikin sen suoraan Petteri Nokelaisen lapaan, joka laukoi alivoimalla lukemat 1-0 tyhjään rysään. Tämä jos jokin vituttaa maalivahtia.
Ruotsi hallitsi ottelua muttei useista ylivoimistana huolimatta saanut tehtyä maalia. Leijonien vahvuus ottelussa olikin hyvin mallikas alivoimapeli. Suomikin sai lukuisia ylivoimia, muttei saanut viimeisteltyä maalia kuin vasta viimeisessä erässä, kun Janne Niskala laukoi kiekon häkkiin. Suomi siis voitti onnekkaasti 2-0. Suomen parhaana pelaajana palkittiin Teemu Lassila, joka oli erittäin maagisessa vireessä ruotsalaisten pommittaessa maalia armottomasti.
Tsekki teki yllätykset ja kaatoi venäjän 6-3. Ottelun sankari oli veteraanipelaaja Jaromir Jagr, joka viimeisteli hienohkot tehot 1+3.
Tsekki alotti maalien mättämisen ensimmäisessä erässä kun Martinek laukoi isännät 1-0 johtoon. Toisessa erässä Venäjä kuitenkin tasoitti Tarasenkon päästessä läpiajoon. Tsekki johti toisen erän jälkeen maalein 4-2, mutta Venäjä jaksoi painostaa loppuun saakka. 4-2 voittomaalista vastasi Jakub Voracek.

Suomi kohtasi turnauksen viimeisenä päivänä Venäjän. Suomi aloitti jälleen maalinteon kun Mäenpaa laukoi Niko Kapasen suoraan aloituksesta syöttämän kiekon komeasti yläpesään. Venäjä tuli kuitenkin samaisessa erässä tasoihin kun Atjuishov puolestaan laukoi lämärinsä Petri Vehasen ohi. Toisessa erässä Venäjä pääsi ylivoimalla tykittämään Leijonien verkot uudelleen tötterölle, mutta Salmela laukoi uudet lukemat taululle Suomen pelatessa ylivoimaa. Venäjä kuitenkin sai toisessa erässä vielä yhden maalin ja viimeisteli neljännen maalinsa tyhjään reppuun.
Tuomarointi oli välillä hyvinkin naurettavaa. Selvät kampit jäivät usein viheltämättä (nyt saa huutaa siitä Immosen kampituksesta) ja joskus niitä tuli vähän liiankin pehmeästi. Oliko Tsekkilässä SM-liigan tuomareita, vai miksi meno oli tuollaista?
Ottelun lopusta tuli täysi farssi, ainakin niiden mielestä jotka eivät pidä tappeluista kaukalossa. Tuomo Ruudun taklattua Birjukovin rajusti mutta puhtaasti alkoi vanha kunnon turpasauna Venäjän kulmauksessa. Järkälemäinen Artyukhin löylytti ainakin kolmea Suomalaispelaajaa aivan isä jouluna kossupullon jäljiltä. Käytös oli kuitenkin törkeää; siis kuka helvetti menee hakkaamaan muita pelaajia, kun heillä on menossa rehti nyrkkitappelu jonkun toisen kanssa? Tottakai Artyukhin puolustaa omiaan, sehän on selvä, mutta tuo on jo naurettavaa. Antaa kaverien itse tanssia kun on homma jo käynnissä, ei siihen kenenkään tarvitse tulla pilaamaan iloa. Artyukhin sai ansaitusti 5+20, mutta samoin myös sai Tuomo Ruutukin hieman hämäristä syistä. Molemmille joukkueille jaettiin 2+2 rangaistuksia pari kappaletta per nenä.

EHT:n loppusijoitukset: