tiistai 17. toukokuuta 2011

Suomi on jääkiekon maailmanmestari vuosimallia 2011!

16 vuoden piina on ohi! Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa toisen kultamitalinsa! Kiitos Leijonat! Kiitos Fanit! Kiitos kuuluu kaikille! Rakas ruotsi kaatui finaalissa 6-1 ja niin edelleen, kyllä te tiedätte! Nyt ne isoimmat voitonjuhlat alkavat olemaan ohi ja olokin on sen mukainen, eiköhän ala olemaan aika palata arkeen - edes hetkeksi.

Nyt kun on jaksettu jauhaa Granlundin ilmaveiviä niin mahdottomasti, niin mitä jos annetaan Nurmisen Pasin näyttää imaveivin mallia, tietenkin Antsa Mertarannan selostuksella.


Ensi vuonna on sitten kotikisat. Systeemi vain ihmetyttää; osa peleistä pelataan rakkaassa ruotsissa ja osa suomessa ja vuonna 2013 toisinpäin. Mikä idea siinä nyt on? Omat pelit eikä tällaista pelleilyä, kiitos.
Kisat myös siirtyvät MTV3-kanavalle, eli mitä ilmeisemmin Antero Mertarantaa ei enää selostuskopissa nähdä eikä kuulla. Voi tätä murheen päivää!

Ja sitten viikon muihin uutisiin. NHL:n konferenssifinaaleihin on idästä selvinneet Tampa Bay Lightning ja Boston Bruins, sekä lännestä Vancouver Canucks ja San Jose Sharks. Boltsit siirtyivät 1-0 johtoon sarjassa Bruinsia vastaan voittamalla puhtaasi 5-2. Canucks paukutti myös itselleen johdon sarjassa lukemin 3-2. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa ei San Josen Sillejä nähdä tänäkään vuonna Lord Stanleyn pytyn kanssa.

Tampa Bayn suomalaispelaaja Sean Bergenheim on siirtynyt NHL:n pudotuspelien johtoon kahdeksalla täysosumallaan. Bergenheim on myös eniten maaleja NHL:n pudotuspeleissä 2000-luvulla tehnyt suomalainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti